Κωπηλατικός Πλους

2889

Διαδικασία κράτησης θέσεως για «Κωπηλατικό Πλου»

Α. Τηλεφωνική προκράτηση στο 6940 471218 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00, από τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, που επιθυμεί να κωπηλατήσει, όπου θα δηλώνει ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας, δικά του αλλά και όσων άλλων επιθυμούν να κωπηλατήσουν.

Η ηλικία των πολιτών που θα μπορούν να κωπηλατήσουν θα είναι από 15 ετών και άνω και όλοι οι συμμετέχοντες θα κάθονται στις θέσεις των κωπηλατών. Στους «Κωπηλατικούς Πλόες» δεν θα υπάρχουν επιβάτες.

Β. Μετά την τηλεφωνική κράτηση θα πρέπει να γίνει συμπλήρωση της Ηλεκτρονικής Φόρμας στοιχείων μέσω της ιστοσελίδας, με αναλυτικά τα στοιχεία του κάθε ατόμου και των υπολοίπων κωπηλατών που μπορεί να τον συνοδεύουν. Η φόρμα θα αποστέλλεται αυτόματα στο email [email protected].

Το κάθε άτομο θα λαμβάνει απαντητικό e-mail που θα επιβεβαιώνει την κράτηση του στον «Κωπηλατικό πλου» καθώς και τον αριθμό κράτησης του (δικό του και των υπόλοιπων κωπηλατών που θα έχουν δηλωθεί).

Στο ίδιο email θα επισυνάπτεται «Υπεύθυνη Δήλωση και Οδηγίες Ασφαλείας». Η «Υπεύθυνη Δήλωση και Οδηγίες Ασφαλείας» είναι προσωπική και θα πρέπει να συμπληρώνετε και να υπογράφετε από τον καθένα ξεχωριστά. Η «Υπεύθυνη Δήλωση και Οδηγίες Ασφαλείας» θα μπορεί να ανακτηθεί από τους πολίτες και από την ιστοσελίδα.

Υποχρέωση κάθε ατόμου είναι να παραβρίσκεται στον χώρο ελλιμενισμού της Τριήρους «ΟΛΥΜΠΙΑΣ», είσοδος από την πύλη του Θ/Κ «Γ.ΑΒΕΡΩΦ», τουλάχιστον τριάντα (30) λεπτά πριν την επιβίβαση, να εκδίδει εισιτήριο (3 ευρώ)  και στην συνέχεια να παραδίδει συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την «Υπεύθυνη δήλωση και Οδηγίες Ασφαλείας» στο πλήρωμα της Τριήρους «ΟΛΥΜΠΙΑΣ».

Ηλεκτρονική φόρμα στοιχείων και ΕΔΩ