Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

2168

Το Privacy Policy εξηγεί πώς το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό ‘Γ.Αβέρωφ’ («ΠΝΜ Θ/Κ Γ.Αβέρωφ») προστατεύει ότι πληροφορίες εισάγετε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα http://averof.mil.gr/ («Site»).

Το «ΠΝΜ Θ/Κ Γ.Αβέρωφ» είναι υπεύθυνο για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αν σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες, να είστε βέβαιοι πως θα χρησιμοποιηθούν μόνο με βάση αυτό το Privacy Policy. Το «ΠΝΜ Θ/Κ Γ.Αβέρωφ» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την παρούσα σελίδα. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή να βεβαιωθείτε πως είσαστε ικανοποιημένοι με πιθανές αλλαγές.

Τι πληροφορίες συγκεντρώνουμε;

Πιθανόν να συγκεντρώσουμε τις παρακάτω πληροφορίες:

• Πλήρες όνομα
• Πληροφορίες επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email

Σε τι χρησιμεύουν οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε;

Αναζητάμε πληροφορίες ώστε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε μια καλύτερη υπηρεσία, συγκεκριμένα για τους παρακάτω λόγους:

• Εσωτερική αρχειοθέτηση του «ΠΝΜ Θ/Κ Γ.Αβέρωφ»
• Πιθανόν να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να καλυτερεύσουμε τις υπηρεσίες μέσα στο «ΠΝΜ Θ/Κ Γ.Αβέρωφ»
• Πιθανόν να χρησιμοποιήσουμε τακτικά τις πληροφορίες (την διεύθυνση email σας), ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για λόγους έρευνας αγοράς. Ότι πληροφορία μας παραχωρείτε χρησιμοποιείται για να αναπροσαρμοστεί το «Site», σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες

Το «Site» εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους ενδιαφέροντος. Ωστόσο, αφού χρησιμοποιείτε τις άλλες ιστοσελίδες και έχετε πλέον εγκαταλείψει το «Site», να γνωρίζετε πως δεν έχουμε κανέναν έλεγχο ως προς τον άλλον δικτυακό τόπο. Για τον λόγο αυτό, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία προσωπικών δεδομένων που θα εισάγετε σε άλλες ιστοσελίδες, ούτε προστατεύονται άλλοι δικτυακοί τόποι με βάση αυτό το Privacy Policy.